Кога е нужно почистването на септични ями?

Ако и вие се радвате на чист въздух, живеейки в къща някъде в околностите на София, където обаче няма изградена канализация, вероятно използвате септична яма.

Както знаете, това изисква внимание и грижа и установяване на причините за натрупване на повече отпадъци или преливане на ямата. Кога е нужно почистването на септични ями? Нужно е, както за да се предотврати авария, така и профилактично, за да може ямата да се използва по предназначение в пълния и капацитет.

Кога е нужно почистването на септични ями?

Когато се натрупат повече отлагания, като тиня на дъното на септичната яма, както и когато има втвърдени отпадни продукти, това намалява обема на самата яма, вследствие на което тя се пълни много по-бързо. С помощта на професионално почистване на септични ями от Vodonoska.com, можете да си гарантирате спокойствието в това отношение и липсата на проблеми с препълване на резервоара, повече от очакваното. Фирмата предлага добри цени и абонаментни услуги, които са още по-изгодни. Изборът на септична яма е също важно условие по отношение на честотата на запълването и, което зависи от потреблението в домакинството, както и от типа почва в района.

След професионалното почистване на септични ями от Vodonoska.com, ямите се измиват с високо налягане, което спомага разбиване на втвърдените отлагания и премахването им и всичко се случва бързо и качествено. Гаранция за професионализма на Vodonoska са и редицата европейски сертификати за качество, които фирмата има. Както за надеждно почистване и измиване на септични ями, можете да поръчате и отпушване на канали, както и видеодиагностика на канали, която е важно условие, в случаите на повреда или запушване, за да се избегнат по-сериозни щети. Също така, можете да поръчате и измиване на улици и булеварди, което е добра мярка за чистия въздух в града. Осигурете си спокойствие, като изберете качеството на работа и бързината на изпълнението от професионалисти.