Край със скучните подаръци за рожден ден на мъже – Podarispomen.bg

Да избирате подарък за рожден ден на мъже често се оказва непосилна задача, с която много от нас, женската половина, се изтощават и достигат дори до отчаяние в старанието си да изберат перфектен подарък. Ако и на вас ви се е случвало, ви съветваме да се посетите онлайн пространството на фирма Креатив Студио ЕООД само с един клик на Podarispomen.bg.

Създателите на компанията имат голям опит зад гърба си в сферата на рекламата и маркетинга и вече от доста време успешно прилагат натрупаните знания, за да задоволят интересите и желанията на масовия потребител с проекта Подари спомен.

Той представлява персонализирани списания, които са перфектен подарък за всякакви поводи и най-вече за рожден ден. За да накарате рожденика да се почувства специален и уникален, виждайки списание с неговия лик на корицата, няма да ви коства нито големи усилия, нито прекалено много финансови средства.

Край със скучните подаръци за рожден ден на мъже - Podarispomen.bg

Има няколко вида поръчки, които се предлагат – само корица на списание, поставена в рамка, или списание с фиксиран от вас обем. Цените се менят в зависимост от това колко голямо искате да бъде списанието.

Създаването на списание в сайта Podarispomen.bg се състои от няколко лесни стъпки – трябва да качите снимките, които искате да бъдат приложени, и да напишете текст към тях. За всичко останало ще се погрижи креативният арт екип на Креатив Студио ЕООД.

С Podarispomen.bg подаръкът за рожден ден на мъже вече не е трудна и непосилна задача, а един страхотен повод да зарадваме любим за нас човек със сантиментален подарък, който ще помни до края на живота си.

Посетете виртуалното пространство и се запознайте с политиката на обслужване, както и с метода на създаване на списанията и ако имате някакви въпроси или запитвания, може да ги зададете само с едно обаждане на телефонен номер 0888 811 754.