Хидроизолация PROFITECH XM

Приоритет в работата на нашата фирма са качествените материали за хидроизолация, с които изпълняваме задачите по възложените проекти. Ние знаем, че отговорността ни към нашите клиенти е голяма и правим всичко възможно те да получат най-доброто качество срещу парите си.

Кризата в строителството често се отразява в качеството на използваните материали и всички строителни фирми търсят начини да намалят своите разходи. Това не се отнася за нашата фирма – ние никога не допускаме снижаване на качеството на материалите, които използваме в работата си.

Затова работим с надежден партньор като фирма ”ARCON” s.r.l. – Румъния, притежаваща сертификат за качество UNI EN ISO 9001. Фирма ARCON” s.r.l., от дълги години работи по лиценз на италианската фирма „Pluvitec” и произвежда висококачествени хидроизолационни системи, отговарящи на всички европейски изисквания.

Нашето ползотворно сътрудничество с румънските ни колеги датира от 2006-та година насам, като през това време материалите за хидроизолация, които влагаме в нашата работа са доказали своите качества. Битумно-полимерните мембрани от модификация АРР и SBS, полагани чрез газопламъчна технология и течните продукти за влагане в различни строителни конструкции са с качество, надвишаващо очакванията.

Ние използваме тези материали за хидроизолация в ежедневната си работа и отзивите на клиентите са много добри. Завършените от нас обекти имат дългогодишна трайност, което доказва нивото на нашите специалисти и качеството на материалите за хидроизолация, с които работим.

С годините връзките ни с фирма ”ARCON” s.r.l., се развиха много и ние бяхме оценени като добър и ценен партньор, поради което получихме правото да развием собствен бранд за материали за хидроизолация с името PROFITECH XM.

Материалите, произвеждани под тази марка са с изключително, доказано в практиката качество. Това е така, защото в разработката им е вложен нашият дългогодишен опит в изпълнение различни по сложност хидроизолационни системи на обекти от най-различен тип.

В последните години трудностите, които среща строителния бранш са огромни, клиентите ни също са затруднени от усложнената финансова обстановка. Затова ние търсим оптималния вариант – качество – цена за вложените в нашата работа труд и материали. Равносметката е ясна – висококачествено изпълнена работа на добра цена, от което са доволни всичките ни клиенти.